Go to Top

Gemeentes

Frixx Container Schoonmaak gaat verder dan alleen het schoonmaken van containers met een normaal formaat. Ook de grotere containers waar Gemeente vaak gebruik van maken kunnen door ons schoongemaakt worden. Frixx Container Schoonmaak heeft niet alleen de ervaring maar ook nog eens de juiste apparatuur om Rolcontainers van 40 liter tot maximaal 1600 liter te legen en te wassen. De wasvoertuigen van Frixx zijn voorzien van de Euro 5 norm en dat is binnen de Eurozone de hoogst haalbare Emissienorm.

Voor al onze klanten maken we een deal op maat. In overleg is veel mogelijk zoals het huren van onze voertuigen inclusief personeel. Daarnaast maken we een schema die past bij de wensen van de klant. Zo kunnen uw Stalen Rolcontainers worden schoongemaakt op een tijdstip dat binnen onze route past, maar ook is het mogelijk dat we op een door de klant uitgekozen tijdstip de bakken schoonmaken. De prijs wordt bepaald op basis van het aantal containers en de hoeveelheid schoonmaak beurten.

Waarom Frixx Container Schoonmaak?

Naast de wensen van onze klanten, staat bij Frixx Container Schoonmaak het Milieu op de eerste plaats. Dit komt terug in onze hele bedrijfsvoering en dat is direct ons grootste voordeel ten opzichte van de concurrenten. De wijze van reinigen maakt Frixx Container Schoonmaak uniek in Nederland. We zijn helemaal voorbereid op de steeds maar strengere Europese regelgeving waar we het overigens helemaal mee eens zijn.


pic

tick Euro 5 Emissienorm

tick Geen chemische resten

tick Water Recyclen

tick Alles netjes afvoeren

tick Route en prijs op maat

tick Schoon van binnen en buiten

tick Alles Millieu vriendelijk

tick Hoogwaardige zuivering

Naast Gemeente kunnen ook andere bedrijven en instellingen die gebruiken maken van Stalen Rolcontainers die voldoen aan de voorwaarden (minimaal 40 liter – maximaal 1600 liter) zich bij ons melden. We proberen iedereen van dienst te zijn en zoals eerder gezegd is er in overleg veel mogelijk. Door onze jaren lange ervaring kunnen we u, indien wij u niet kunnen helpen, wel voorzien van advies, zodat uw probleem alsnog opgelost wordt. Op dit moment werken we al samen met de gemeente: Renkum, Zevenaar en Maassluis.

Neem direct contact met ons op