Frixx logo helft

Onze missie is om zowel particulieren als bedrijven te ontzorgen en een hygiënische omgeving te bieden. We begrijpen het belang van een frisse en schone rolcontainer. Of u nu een particulier bent die op zoek is naar een schone container vrij van ongedierte, bacteriën en schimmels of een bedrijf/gemeente die zijn hygiënische normen wil handteren. Frixx containerschoonmaak is al ruim 30 jaar uw reinigingsspecialist. Uniek in Nederland is dat wij de binnenzijde & de buitenzijde van uw container wassen.

Wij werken met Vuilnis/reinigingswagens, dit om het grote werk ook aan te kunnen. Onze reinigingsvoertuigen wassen onder hoge druk (150 bar) met warm water. Tevens maken wij gebruik van een milieuvriendelijk, fris geurtje! Dit zodat de container na reiniging weer fris ruikt! Nadat de ophaaldienst uw container heeft geleegd, komen wij dezelfde dag voor 20.00 uw container reinigen. Zakelijk kunnen wij de ophaaldienst ontzorgen en kunnen wij de lediging uit handen nemen omdat wij ook afval kunnen inzamelen.

Frixx containerschoonmaak beschikt over de ‘’one’’ stop voertuigen, ledigen en reinigen in één stop. Dat is efficiënt werken!
FRIXX 02

Bereikbaarheid

We zijn bereikbaar per mail info@frixx.nl 
Is uw container niet gereinigd dan kunt u telefonisch contact opnemen  0316-529443
Let op: Dit moet voor 11:00 uur de volgende werkdag gemeld zijn, anders komt uw schoonmaakbeurt te vervallen. Gelieve dit dan ook dezelfde dag nog te melden. Dat mag ook per mail.

FRIXX CONTAINERSCHOONMAAK WAGENPARK 02

Contact

FRIXX Container Schoonmaak

Broekhuizerstraat 20
7031 GZ Wehl

Telefoon: 0316-529443
Email: info@frixx.nl

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.