Frixx logo helft

We proberen onze klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn. Tijdens kantooruren zijn we per mail bereikbaar en daarnaast proberen we ingevulde contactformulieren altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.

Helaas kunnen we u niet dag en nacht telefonisch te woord staan en ook het beantwoorden van de mail gebeurt in de meeste gevallen tijdens kantooruren. Speciaal daarom hebben we een onderzoek gehouden en op basis daarvan hebben we een lijst samengesteld met daarin de “Meest voorkomende” Vragen

- Wat te doen als ik geen sticker heb?
 “Als u geen sticker hebt ontvangen of bent kwijtgeraakt, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op met onze administratie. Dit kan per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Vervolgens zullen wij ervoor zorgen dat u weer een nieuwe sticker ontvangt.” 

Wat te doen als ik geen kalender heb?
“Als u geen kalender hebt ontvangen of bent kwijtgeraakt, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op met onze administratie. Dit kan per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vervolgens zullen wij ervoor zorgen dat u weer een nieuwe kalender ontvangt.”

Mijn container is niet gewassen, wat nu?
“Misschien was de container niet helemaal leeg, dit kan een reden voor ons zijn om uw container niet te reinigen. Echter kunnen wij uw container natuurlijk ook een keer zijn vergeten. Neemt u in ieder geval op met onze administratie. Dit moet dezelfde dag voor 20:00 uur gebeuren. Anders vervalt de reinigingsbeurt.”

Wat te doen bij vorst?
"Bij +5 graden of lager wordt alleen de binnenkant van uw container gewassen i.v.m. veiligheid. Door bevriezing kan het gevaarlijke situaties opleveren."

Mag ik ook mijn andere containers laten reinigen bij jullie?
"Ja dat mag, mits uw containers voorzien zijn van een huisnummer en deze leeg zijn op de dag dat wij uw GFT container komen reinigen."

Bereikbaarheid

We zijn bereikbaar per mail info@frixx.nl 
Is uw container niet gereinigd dan kunt u telefonisch contact opnemen  0316-529443
Let op: Dit moet voor 11:00 uur de volgende werkdag gemeld zijn, anders komt uw schoonmaakbeurt te vervallen. Gelieve dit dan ook dezelfde dag nog te melden. Dat mag ook per mail.

FRIXX CONTAINERSCHOONMAAK WAGENPARK 02

Contact

FRIXX Container Schoonmaak

Broekhuizerstraat 20
7031 GZ Wehl

Telefoon: 0316-529443
Email: info@frixx.nl

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.