Go to Top

Over Frixx

intro_folder

Frixx is al meer dan 10 jaar een begrip in het reinigen van afvalcontainers.

Frixx is een particuliere onderneming en werkt vooral met particulieren klanten, echter rijden wij ook voor gemeentes.

Frixx reinigt uw afvalcontainer vanaf nu van binnen als van buiten en maakt doormee gebruik van kokend water, en een milieuvriendelijk, fris geurtje!

Ook maken wij aparte offertes voor bedrijven die nog op zoek zijn naar een partij die hun afvalcontainers wil reinigen. Mocht u een partij bakken hebben staan en zal u deze willen laten reinigen, aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte op!!

Stalen Rolcontainers tot 1600 liter zijn geen probleem

Frixx Container Schoonmaak gaat verder dan alleen het schoonmaken van containers met een normaal formaat. Ook de grotere containers waar Gemeentes vaak gebruik van maken kunnen door ons schoongemaakt worden. Frixx Container Schoonmaak heeft niet alleen de ervaring maar ook nog eens de juiste apparatuur om Rolcontainers van 40 liter tot maximaal 1600 liter te legen en te wassen. De wasvoertuigen van Frixx zijn voorzien van de Euro 5 norm en dat is binnen de Eurozone de hoogst haalbare Emissienorm.

Waarom Frixx Container Schoonmaak?

Naast de wensen van onze klanten, staat bij Frixx Container Schoonmaak het Milieu op de eerste plaats. Dit komt terug in onze hele bedrijfsvoering en dat is direct ons grootste voordeel ten opzichte van de concurrenten. De wijze van reinigen maakt Frixx Container Schoonmaak uniek in Nederland. We zijn helemaal voorbereid op de steeds maar strengere Europese regelgeving waar we het overigens helemaal mee eens zijn.

pic

tick Euro 5 Emissienorm

tick Geen chemische resten

tick Water Recyclen

tick Alles netjes afvoeren

tick Route en prijs op maat

tick Schoon van binnen en buiten

tick Alles Millieu vriendelijk

tick Hoogwaardige zuivering

Speciaal voor Gemeentes